20‚ā¨ talletuksella
200 ilmaiskierrosta

Uusien pelaajien eksklusiivinen huipputarjous: 20€ talletuksella 200 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa pelitili Cashmiolle.
  2. Tee 20€ suuruinen talletus, niin saat 200 ilmaiskierrosta.

Saat 200 ilmaiskierrosta peliin Spinions Beach Party.

Kuvauksia ja iltamenoja Oulussa ūüėČ

Meistä otettiin viime viikolla muutamat uudet kuvat yhdessä rakkaani kanssa täällä Oulussa. Ne julkaistaan nyt vuodenvaihteessa, niiden ohessa olevan jutun kera.

Olen taas viime aikoina ollut paljon esill√§ varsinkin nettijulkaisuissa ja -uutisoinneissa, aihetta niihin on l√∂ytynyt sek√§ t√§√§lt√§ blogistani ett√§ Instagram-tililt√§ni. Siksi olikin kiva tehd√§ juttua ja hoitaa kuvaukset yhteisty√∂ss√§ toimittajan sek√§ kuvaajan kanssa. Vaikka liki kaiken l√∂yt√§√§ netist√§ t√§n√§ p√§iv√§n√§ ja itsekin k√§yt√§n netti√§ v√§lill√§ ihan liikaa, niin kyll√§ se vanha kunnon printtilehti on se oikea juttu! Ei niit√§ lehti√§ itsell√§k√§√§n tule en√§√§ ostettua tai tilattua samalla tavalla kuin ennen, mutta silloin ne taatusti tulevat hankituiksi, kun olen niiss√§ itse! ūüėČūüėā

Jonne Aaronin keikalle l√§hd√∂ss√§ viime perjantaina; pikkujouluaikaan ehdottomasti mekko p√§√§lle ja nauttimaan. ūüėė

Olen useaan kertaan aiemminkin todennut olevani aikamoinen kotihiiri nyky√§√§n, mutta nykyisen kumppanini kanssa on kivaa k√§yd√§ my√∂s viihteell√§. (H√§nen kanssaan tosin viihdyn aika lailla miss√§ tahansa…) Se on ollut eritt√§in kivaa vaihtelua t√§h√§n loppuvuoteen ja siin√§ ohessa olen tavannut paljon mukavia, uusia tuttavuuksia. Viime perjantaina k√§vimme Jonne Aaronin keikalla, Oulun T√§hdess√§ ja useat lauantait ovat vier√§ht√§neet muun muassa sukulaisten (niin omieni kuin Jarmonkin) syntt√§reill√§. Jonnen keikalle suuntasimme mieluusti, olemmehan molemmat aina tyk√§nneet h√§nen biiseist√§√§n sek√§ √§√§nest√§√§n.

Jonne Aaron Oulun T√§hdess√§, perjantaina 15.12.2017. ūüé∂

Sukulaispoikamme 30 v.-syntt√§reill√§ √§itini ja mieheni seurassa. Juhlia vietettiin marraskuun lopulla Peuhussa. ūüėĀ
Niinik√§√§n marraskuussa vietettiin Jarmon serkkupojan 50 v.-syntt√§reit√§. ūüėĀ

T√§m√§ viikko kuluu toki valmistautuessa jouluun; joulukuuset esille ja kaikki valmiiksi leivontaa sek√§ kokkaamista varten. T√§nne blogiini teen tietysti sitten my√∂s ihan oman postauksensa joulutarjoiluistamme, ja kirjoittelen hyvi√§ vinkkej√§ niihin liittyen. ūüĎĆūüŹľ

Ihanaa uutta viikkoa kaikille ja oikein paljon iloa ja energiaa myös teidän viikkoonne!

Jasmin xxx

Kuvauksia ja iltamenoja Oulussa ūüėČ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1‚ā¨ - saat 10‚ā¨ pelirahaa!
Talleta 1‚ā¨ - saat 10‚ā¨ pelirahaa!