Hyvä muistella kesää

Kuten viimeksi lupasin, tein teille nyt tämän koostepostauksen kuluneesta kesästä. Kuvista näkee kyllä selkeästi sen, kuinka tämä neitokainen nautti koko sydämestään! Tuli oltua niin Siikajoen Tauvossa, Kalajoella, Hailuodossa sekä ihan täällä Oulun Nallikarissa. En ole vuosikausiin kahlannut, uinut tms. meressä, koska minua on ällöttänyt ajatus siitä, etten tiedä mitä vedessä on. Tänä kesänä, täysin mieheni ansiosta, uskaltauduin kuitenkin mereen ja mitä siinä kävikään… Jäin siihen täysin koukkuun!

Klikkailkaa sitten vaan nuo IMG -alkuiset linkit auki, ne ovat kuvaamiani videoita. 👍🏼

IMG_6611

IMG_6612

IMG_6613

 

Yllä olevat videot ovat Hailuodon Sumpusta, ja alla oleva video on Kalajoelta. 🧡


IMG_7038

IMG_7506

Suomi on aivan uskomattoman kaunis ja hieno maa – täältä löytyy kyllä vähintään yhtä upeita paikkoja kuin ulkomailtakin! Vaikka odotan ensi kesää jo nyt, haluan nauttia muistakin vuodenajoista entistä enemmän. Syksyn väreistä ja (toivottavasti) lumisesta talvesta.

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

Jasmin xxx

Hyvä muistella kesää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *