Moikka pitkästä aikaa!

 

Viime kuukaudet ovat kuluneet vauhdilla ja itse olen ollut hyvin pitkälti kiinni työasioissa. Luonteeltani kun olen perfektionisti, niin joskus on hankalaa laittaa aivot narikkaan ja rentoutua. Aina sanotaan, että työasioiden pitää jäädä työpaikalle, eikä niitä kuulu miettiä kotona. Minä en vain sattumoisin ole sitä taitoa oppinut. Sen sijaan pohdin ja suunnittelen tulevia päiviä, käyn läpi kulunutta työpäivää, työt tulevat uniini jne. Tuosta kaikesta kyllä tiedän myös sen, kuinka tärkeä nykyinen työni on minulle.

On hienoa, kun sinua arvostetaan ja kunnioitetaan työpaikalla, sinuun luotetaan ja kanssasi kommunikoidaan avoimesti. Nuo kaikki asiat toimivat tällä hetkellä loistavasti. Itse vain asetan aina itselleni paineita ja se on henkisesti väsyttävää. Yritän opetella olemaan armollisempi itseäni kohtaan, mutta helpolla se ei tule tapahtumaan…

Nautin siitä, kun teen hyvää tulosta ja sekä asiakkaat että esimiehet ovat tyytyväisiä työhöni. Olen elämäni aikana tehnyt niin monenlaista hommaa ja työskennellyt hyvin erilaisille henkilöille, että osaan kyllä erottaa jyvät akanoista. Nykyisestä työstäni haluan todellakin pitää kiinni, joten pyrin osoittamaan sen tekemiselläni joka päivä.

Koska aloitin tässä työpaikassa viime syksynä, minulle on kertynyt kaksi viikkoa kesälomaa. Päätin kuitenkin olla lomalla vain heinäkuun viimeisen viikon, koska kyllä se yksikin lomaviikko tässä vaiheessa on ihan tarpeeksi. Kuten sanottu, minun itseni pitää osata ”höllätä” henkisesti muutenkin, eikä asettaa kaikkia maailman paineita omaan niskaani. Ei se loman pituus tuossa asiassa auta, kesti se sitten viikon tai kuukauden.

Koronan takia ei edes tee mieli ulkomaille, joten lomani vietän ihan vain täällä lähimaastossa. Ja hyvä niin, sillä kaikenlainen asioiden helppous on tällä hetkellä todella tervetullutta! Koronasta puheenollen… Ensimmäisen rokotteen sain tuossa kesäkuun alussa ja toinen annetaan elokuun lopulla. Toivottavasti tekin kaikki olette käyneet hoitamassa tuon asian, siitä on nimittäin hyötyä koko Suomelle.

Tänään aion nauttia aurinkoisesta ja helteisestä kesäpäivästä, saada rusketusta pintaan ja vain olla. 😊 Ihanaa viikonloppua kaikille! ☀️

Jasmin xxx

Moikka pitkästä aikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *