Bio

Jasmin Mäntylä on syntynyt Oulussa vuonna 1982 ja asuu Oulussa nyt jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Jasmin on luonteeltaan erittäin temperamenttinen ja tulinen, lisäksi hän on avoin, rehellinen sekä lojaali. Jasmin on myös ärsyttävän pikkutarkka, innostuu helposti ja osaa nauraa itselleen.

Koulutukseltaan Jasmin on matkailualan ohjelmapalvelujen tuottaja. Hän tekee työkseen PR- ja markkinointitöitä sekä on toiminut esiintyjänä; mallina, laulajana sekä juontajana teini-ikäisestä lähtien. Vielä tämän lisäksi Jasmin on ollut töissä radiossa markkinointipuolella, Kreikassa kahden vuoden ajan hotellin animation tiimin jäsenenä ja tiimin vetäjänä, sekä Oulun kuntapolitiikassa vuosien ajan Kokoomuksen listoilla.

Julkisuuteen Jasmin tuli 13-vuotiaana voitettuaan Suosikki-lehden mallikisan ja sen jälkeen hän on voittanut mm. Suomen Miss Model of the World -kisan sekä Mallikuningatar-kilpailun. Parhaiten hän on tuttu lehtien palstoilta ja lauluhommien kautta; laulukeikkoja hän on tehnyt bändinsä kanssa kuuden vuoden ajan sekä levyttänyt albumin nimeltä Luoksein Jää, ollessaan Auraviihteen artistina. Jasmin on ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa mm. Speden Spelit, Kymppitonni, Kuutamolla, Kokkisota, BumtsiBum, useat talkshow-ohjelmat sekä tv-visailut.

Jasmin rakastaa liikkumista luonnossa ja peruskotihommia; kokkaaminen ja leipominen ovat naisen lempijuttuja ja hän uskaltaa jopa itse myöntää olevansa oikeasti hyvä niissä. Matkailu on ollut iso osa Jasminin elämää pienestä lähtien ja eri kulttuurit ovat aina kiinnostaneet häntä. Kirjoittaminen on Jasminille tärkeää, siksi hän aloittikin ensimmäisen bloginsa jo yli 10 vuotta sitten. Tietysti myös politiikka on aina lähellä Jasminin sydäntä sekä hän arvostaa hyvää kielitaitoa.

Tällä hetkellä Jasmin on erittäin hyvässä ja onnellisessa parisuhteessa oululaisen miehen kanssa ja toivookin, että onni jatkuu pitkään. Jasmin on vanhempiensa ainoa lapsi, joten äitinsä kanssa hän on aina ollut läheinen ja he ovat myös parhaita ystäviä. Jasminin muut parhaat ystävät ovat kuin siskoja hänelle ja he ovat tekemisissä päivittäin!