Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Tervehdys Metropolin lukijat!

Ilolla siirryin nyt tänne Metropoliin, joten tervetuloa lukemaan myös minun kirjoituksiani! Olen kirjoittanut blogeja muutamaankin eri osoitteeseen nyt jo reilun kymmenen vuoden ajan, joten tämä tulee minulta jo luonnostaan.

Kirjoitan avoimesti omista asioistani ja kuulumisistani, huumorilla ja suorilla mielipiteilläni maustettuna. Otan mieluusti kantaa myös ajankohtaisiin asioihin, uutisiin ja joskus jopa kaiken maailman kohujuttuihin. En ole koskaan pelännyt kertoa omia mielipiteitäni ja samaa rohkeaa linjaa tulen jatkamaan täälläkin.

Useamman viime vuoden ajan olen asunut Suomen ulkopuolella (Kreikassa, Englannissa ja viimeksi joitain kuukausia Australiassa), mutta nyt olen onnellisesti takaisin Suomessa. Tarkemmin sanottuna synnyin- ja kotikaupungissani Oulussa. Tänne palasin kokonaan tämän vuoden heinäkuussa ja samassa kuussa tapasin myös nykyisen rakkaani, joka on saanut Oulun tuntumaan minulle vieläkin rakkaammalta ja paremmalta paikalta.

Ihmiset ovat vuosikausien ajan saaneet lukea kaikenlaisia juttuja minusta, eikä se mitään. Julkisuus on osa elämääni ja itse olen siihen niin tottunut, että mitkään juoruilut eivät haittaa minua. Ihmiset saavat puhua ja ihmetellä mitä haluavat, minä sen sijaan elän ihan vain omaa elämääni. Tällä hetkellä olen onnellisempi kuin pitkiin aikoihin, joten kaikki on paremmin kuin hyvin. < 3

Jasmin xxx

Tervehdys Metropolin lukijat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!