Ota 500 ilmaiskierrosta

Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella!

 1. Avaa pelitili JustSpiniin.
 2. Talleta koodilla BONUS1 vähintään 25€ ja saat 500 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan.

Esimerkiksi 25€ talletus antaa sinulle 50€ pelirahaa + 500 ilmaiskierrosta Super Joker -peliin!

Jokainen saa tehdä omat valintansa.

Olen nainen, joka keskittyy pääosin itseensä sekä omiin läheisiinsä. En välitä minulle tuntemattomien ihmisten asioista, enkä ole utelias sellaisten ihmisten tai juttujen suhteen, jotka eivät oikeasti kiinnosta minua.

Joskus nuorempana olen ollut kovakin tuomitsemaan toisia heidän tekemiensä valintojen takia, mutta sittemmin olen oppinut, että se ei ole ollut oikein. Olen itse tehnyt asioita, joita en aiemmin olisi hyväksynyt muilta ja ne kokemukset ovat avanneet silmäni sille, että jokaisella meistä on oikeus elää juuri niin, miten itse haluaa.

Huumorintajuni on hieman erikoinen ja siksi tuntuukin, että kaikki eivät ole aina oikein tajunneet minun mielestäni vitsikkäitä ja humoristisia postauksia muun muassa Instassani. Olen sellaisessa ”paikassa” elämässäni, etten vihaa ketään, en ole katkera kenellekään enkä tunne mitään suurta negatiivisuutta ketään kohtaan. Eli jos olen ottanut kantaa hieman naureskellen joidenkin toisten julkkisten juttuihin, olen tehnyt sen huumorilla, en millään pahalla.

Halusin kirjoittaa tästä, sillä somessa pari ”ei niin ystävälliseen sävyyn” vaihdettua viestiä muuttuu suoranaiseksi somesodaksi minuutissa. Kun viestejä vaihdetaan julkisesti, niin se ei ole enää kahdenkeskistä kanssakäymistä, vaan yhtäkkiä keskusteluun osallistuukin kymmeniä ihmisiä.

Tämä aihe jäi pyörimään mieleeni eilen, kun luin (taas kertaalleen) juttua siitä, miten suomalaiset ”julkkisäidit” ihmettelevät/paheksuvat/tuomitsevat toistensa imetystottumuksia. Itselläni ei ole lapsia, joten imetyksestä en tiedä mitään, enkä siihen siksi myöskään puutu. Sen sijaan tiedän lapsuudesta omalta kohdaltani, tiedän hyvästä vanhemmuudesta äitini takia, tiedän hyvinvoivista ja onnellisista ihmisistä sekä tiedän iloisista ja terveistä ystävieni lapsista.

En tiedä tai tunne kahta äitiä, jotka olisivat tehneet kaiken samoin, imetyksen tai muunkaan kasvatuksen suhteen. Jokainen lapsi on omanlaisensa, samoin kuten aikuisetkin. Ja niin kauan, kun lapsi on terve ja voi hyvin, toisten valintojen tuomitsemiselle ei luulisi olevan tarvetta. Jutussa Pitkänen-Fingerroos-Sorsa sympatiani ja ymmärrykseni ovat tietysti Katrin puolella, koska hänet tunnen ja tiedän hänen olevan aivan loistava äiti pojalleen.

Mitä taas tulee julkisilla paikoilla imettämiseen, en voi käsittää Fingerroosin mielipidettä asiaan. Kyseessä on täysin luonnollinen asia, eikä siinä pitäisi olla mitään ällöttävää. Mikäli sen kokee oksettavana juttuna, niin katseen voi aina kääntää muualle. Samoin se menee muidenkin asioiden suhteen; jos ei halua nähdä tai esimerkiksi lukea jotain, sitä ei ole mikään pakko tehdä.

Jasmin xxx

Jokainen saa tehdä omat valintansa.

4 kommenttia “Jokainen saa tehdä omat valintansa.

 • 23.10.2017 at 23:56
  Permalink

  Hitto sä oot kaunis! Teistä oli sun miehen kanssa suloinen pussauskuva instagramissa, näytätte tosi onnellisilta ja rakastuneilta. Kaunis ja komea!

  Vastaa
  • 24.10.2017 at 12:55
   Permalink

   Hei Sirpa ja iso kiitos! 😘 Kyllä me rakastuneita olemmekin, joten näköjään nuo tunteet näkyvät selkeästi muillekin.
   Oikein ihanaa talvea sinulle ja kiitos vielä kertaalleen!

   Jasmin xxx

   Vastaa
 • 24.10.2017 at 13:05
  Permalink

  Sullahan on kaksi avioliittoa takana. Miten sun mies? Onko se ollut naimisissa? Haluatko vielä joskus avioitua vai riittikö kaksi liittoa?

  Vastaa
  • 24.10.2017 at 13:45
   Permalink

   Molemmilla meillä on kaksi avioliittoa takana. Tulevaisuudesta en osaa sanoa mitään tuon asian suhteen – voihan sitä muutenkin olla onnellinen ja pitkään yhdessä toisen kanssa. Ei se parisuhde aina avioitumista kaipaa. Toisaalta taas ajattelen, että miksipä ei, jos kyseessä on oikeasti Se Oikea. Aika näyttää. 🤗

   Jasmin xx

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *