Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Julkaisetko itsestäsi vain käsiteltyjä kuvia?

Minä sunnuntaiaamuna; nousin sängystä noin minuutti ennen tätä kuvaa. Hiukset pörrössä ja itse yhä puoliunessa. Mieheni rakastaa minua näin ja kyllä minäkin tykkään itsestäni tällaisena: luonnollisena, aitona ja täysin omana itsenäni. Itsevarmuus on aina kaunista, samoin se, että uskaltaa olla täysin oma itsensä.

Mikäli vastaat otsikon kysymykseen kyllä, niin miksi niin on? Häpeätkö itseäsi vai ajatteletko, että vain virheetön ja siloiteltu ihminen on kaunis?

Monet somea aktiivisesti käyttävät olettavat tänä päivänä, että ihmiset näyttävät oikeastikin siltä, miltä he näyttävät noissa photoshopatuissa kuvissaan. Sitten ollaan järkyttyneitä, kun heidät nähdään livenä! Miten he noin ovatkin muuttuneet ja jopa rumentuneet?

Photoshoppausta voisi verrata ihan hyvin siihen, mistä varsinkin miehet ovat tilittäneet myös julkisesti jo pitkään. Mies tapaa baarissa jonkun hemaisevan misukan ja he viettävät kiihkeän yön yhdessä. Aamulla mies kauhistuu, kun sängyssä hänen vieressään makaakin joku täysin vieras nainen – meikeillä kun saa vaikka ihmeitä aikaan. Tai voihan tuo yllätys tapahtua jo yön pimeinä tunteina; nainen riisuu pushupit ja tukisukkahousut sekä ottaa pois kaikki irtohärpäkkeet hiuksistaan ja kasvoiltaan. Yhtäkkiä siinä edessä seisookin joku täysin eri tyyppi, kuin se baarista mukaan otettu kaunotar.

Itse olen aina iloinnut siitä, että tummien piirteideni takia näytän melko lailla samalta meikkien kanssa kuin ilmankin. Tai ainakin minut tunnistaa myös meikittä! Mitään irtohärpäkkeitäkään en ole koskaan tykännyt käyttää, sillä haluan näyttää omalta itseltäni. Enemmänkin se on ahdistanut, kun esimerkiksi joissain kuvauksissa meikkiä on laitettu naamaan niin paljon, että peilistä on katsonut takaisin täysin vieras hahmo.

Mutta tottahan toki jokainen (niin miehet kuin naisetkin) haluaa laittautua, kun lähtee ulos viettämään iltaa eikä siinä ole mitään väärää tai kamalaa. Silloin pitää vaan tajuta se, että myös ne toiset ovat laittautuneet, eikä heistä hirveän moni näytä tasan samalta herätessään tai suihkusta tullessaan.

Ja juuri se asia kuuluisi muistaa myös useiden ihmisten somekuvien kanssa; suurin osa käyttää filttereitä ja photoshoppaavat kuviaan ennen niiden postaamista. Ihmiset haluavat saada ihonsa tasaisemmaksi ja selluliitin katoamaan. Halutaan saada pyöreämpi takapuoli ja kapeampi vyötärö. Mikäli se ei onnistu tosielämässä, niin kuviin se on helppo tehdä. Eivätkä useimmat niistä someseuraajista tule ikinä näkemään sitä, miltä ne kuvissa esiintyvät tyypit oikeasti näyttävät.

Näitä asioita miettiessä tulee kyllä mieleen myös se, että huijaavatko nuo kuviaan käsittelevät ihmiset loppujen lopuksi itseäänkin? Useat julkisuudestakin tutut naiset kun ovat viime aikoina kauhistelleet heistä otettuja paparazzikuvia. Miten he näyttävät niissä täysin eriltä kuin itse julkaisemissaan kuvissa? Jotenkin vain tuntuu siltä, että kuvien muokkaaminen muokkaa ajan saatossa myös sitä omaa mieltä. Aletaan uskomaan siihen, että sitä näytetään myös tosielämässä siltä käsitellyltä versiolta itsestään.

Kaikki nuo yllä mainitsemani jutut ovat syitä siihen, että haluan aina olla realistinen oman itseni suhteen ja vaikka joitain filttereitä kuvissani silloin tällöin käytänkin, julkaisen myös niitä täysin luonnollisia kuvia. Jokainen on kaunis omalla tavallaan ja kauniiksi ihmisen tekevät täysin eri asiat kuin meikki tai filtterit. Aito sisältä kumpuava onnellisuus ja luonnollinen silmiin asti yltävä hymy ovat sitä oikeaa kauneutta. Positiivinen asenne ja ystävällinen käytös vielä vain lisäävät ihmisen upeutta. Meikit ja kaikki muu ovat pelkkää bonusta.

Jasmin xxx

Julkaisetko itsestäsi vain käsiteltyjä kuvia?

4 kommenttia “Julkaisetko itsestäsi vain käsiteltyjä kuvia?

 • 14.11.2017 at 17:32
  Permalink

  Sä oot kaunis ilman meikkiäkin koska oot luonnon kaunis. Monet ei ole. Tosi hyvä kirjoitus ja täyttä totta. On huvittavaa katsoa joidenkin kuvia kun kuvan käsittelyn näkee niistä heti. Heillä ei ole varmaan rohkeutta näyttää omaa naamaansa rehellisesti. Sua arvostan paljon tämänkin jutun takia.

  Vastaa
  • 15.11.2017 at 11:08
   Permalink

   Iso kiitos ja oikein ihanaa talvea Sinulle. 😁
   xxx

   Vastaa
 • 14.11.2017 at 17:49
  Permalink

  Olet Suomen seksikkäin! Kivahan se olis vierestäsi herätä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!