20€ talletuksella
200 ilmaiskierrosta

Uusien pelaajien eksklusiivinen huipputarjous: 20€ talletuksella 200 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa pelitili Cashmiolle.
  2. Tee 20€ suuruinen talletus, niin saat 200 ilmaiskierrosta.

Saat 200 ilmaiskierrosta peliin Spinions Beach Party.

Mitä ostaa lahjaksi?

Siinä on se jokavuotinen ongelma: mitä ostaa lahjaksi läheisille? Materia ei ole jouluna tärkeintä, ei todellakaan, mutta onhan se kiva muistaa niitä rakkaimpia jutuilla, joiden tietää ilahduttavan heitä.

Tällä kertaa, ennen tätä joulua, tuskastelin varsinkin sen kanssa, mitä ostan miehelleni. Olemme kuitenkin olleet yhdessä vasta reilut viisi kuukautta, joten en ole ennen hänelle lahjaa ostanut, enkä siis tarkalleen ole tiennyt hänen mieltymyksiään lahjojen suhteen. Eilen kävin kuitenkin lahjaostoksilla ja olen suhteellisen varmoin sekä hyvin mielin valitsemani lahjan suhteen. Luotin vain siihen, että kyllähän minä hänet sekä hänen tyylinsä tunnen. Ja se kai lahjojen suhteen onkin tärkeintä; että toiselle hankkii jotain, minkä tietää sopivan juuri sille tietylle henkilölle. Perheenjäsenille ja tietty muillekin lahjakortit ovat aina hyvä idea – saa toinen sitten oikeasti valita jotain sellaista, mitä juuri sillä hetkellä haluaa tai tarvitsee.

Muutenkin olen hyvillä mielin tulevan joulun suhteen – aaton vietämme rakkaani sukulaisten seurassa, joulupäivän äitini kanssa ja Tapaninpäivä onkin sitten samalla myös miesystäväni syntymäpäivä.

Elämäni ekoja jouluja en tietenkään muista, mutta löysin vähän aikaa sitten ihanan kuvan, joka on pakko jakaa myös teidän kanssanne. Kuva on ensimmäiseltä joulultani ja olen siinä yhdessä mummini sekä pappani kanssa ja kyllä, tuo minun kanssani miltei samankokoinen nukke on yhä lapsuuskodissani. 😍

Minä elämäni ensimmäisenä jouluna rakkaan mummini ja pappani kanssa. ❤

Huomenna aamusta alkaa sitten leipominen ja ruokien valmistaminen aatoksi, tänne teen siitä koko aiheesta erikseen oman postauksensa, kuten jo aiemminkin lupailin. Kuullaan siis jälleen pian!

Jasmin xxx

Mitä ostaa lahjaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!