Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Varattujen vonkaaminen

Jotkut myöntävät ihan suoraan sen, että tykkäävät iskeä varattuja miehiä ja naisia. Sitä tapahtuu niin yöelämässä kuin netissäkin ja ainakin minun korviini se kuulostaa täysin hullulta.

Mikäli kiinnostut toisesta siksi, että hän ei ole vapailla markkinoilla tai se lisää kiinnostusta sitä varattua tyyppiä kohtaan, kaikki ei ole silloin kunnossa – pääsi sisällä.

Itse havahduin tuohon jo silloin, kun olin 17-vuotias ja seurustelin ensimmäistä kertaa elämässäni. Asuimme poikaystäväni kanssa Turussa, hän oli töissä baarissa ja iältään minua muutaman vuoden vanhempi. Koska olin ollut julkisuudessa jo silloin useamman vuoden ajan, myös meistä uutisoitiin mediassa. Turkulaiset saivat siis nopeasti tietää juuri hänen seurustelevan minun kanssani ja ihmiset olivat uteliaita meidän suhteemme.

Poikaystäväni tuli usein töistä kotiin ihmetellen sitä, miten törkeästi jotkut naiset käyttäytyvät. Hänelle käytiin ehdottelemassa täysin suoraan yhteisiä öitä tms. perustuen siihen, että hän oli minun kanssani. Ne muijat vielä myönsivät sen hänelle ihan itse tyyliin: ”Hei sähän oot Jasminin mies! Lähtisitkö mun mukaan, niin testataan teidän suhdetta?” Siinä vain yksi esimerkki tuosta jutusta. Luotin poikaystävääni ja tiesin, että hän ei olisi ikinä tehnyt mitään kamalaa selkäni takana – eromme jälkeen pohdinkin jonkin aikaa, että olinko halunnut erota liian hyvästä miehestä. Suhteemme päättyi minun ollessani 18-vuotias, joten olin ihan liian nuori mihinkään oikeasti vakavaan suhteeseen. Emme ole vuosiin olleet tekemisissä, mutta välimme ovat aina olleet hyvät (harvinaista minulle exieni kohdalla, kuten tiedätte…).

Toinen omakohtainen kokemukseni varatuista kiinnostuvista tapahtui vuosina 2010 – 2011. Samantien, kun silloinen seurustelusuhteeni tuli julkisuuteen, miesystäväni exä teki itsestään (täysin turhan) numeron. Muutti takaisin Suomeen, koska tajusi haluavansa exänsä takaisin, vihasi minua, koska olin vienyt hänen paikkansa (vaikka olikin itse asunut jo hyvän aikaa ulkomailla) ja yritti surullisuudellaan sekä henkisillä ongelmillaan saada sympatiaa exältään. Minulta hän sai kyllä sääliä, en nimittäin voinut edes inhota häntä tuon säälittävän käytöksen takia.

Tuohon miesystävääni en itsekään kyllä luottanut (ihan syystä) ja kihloihin menin hänen kanssaan suurimmaksi osaksi sen takia, että tuo hänen exänsä saisi nenilleen. Ja niin hän saikin, mutta päätin itse myös meidän suhteemme joitain kuukausia myöhemmin.

Mistä tämä aihe sitten kumpusi mieleeni? Juttelin erään kaverini kanssa siitä, kuinka joku nainen on jo pidemmän aikaa yrittänyt hänen miestään. Tietää hyvin hänen olevan varattu, mutta se ei tunnu haittaavan häntä pätkääkään. Uskomatonta, mutta totta.

Tuon keskustelun pohjalta jäin tosiaan pohtimaan omia kokemuksia ja suhteitani. Olen hyvinkin mustasukkainen silloin, kun siihen annetaan aihetta ja monessa entisessä suhteessani siihen todellakin on ollut syytä. Mustasukkaisuuteen on helppo sortua siinä vaiheessa, kun et voi luottaa kumppaniisi sataprosenttisesti. Silloin, kun toinen ei vastaa puheluihin tai viesteihin, kun kaikki muu tuntuu olevan sinua tärkeämpää ja kun toinen tuntuu salailevan jotain.

Kaiken tuollaisen takia arvostan nykyistä parisuhdettani ihan mielettömästi. Minun ei tarvitse ihmetellä, epäillä tai luulla mitään turhaa. Voin tukeutua kumppaniini, voin luottaa ja uskoa täysillä sekä saan oikeasti tuntea sen rakkauden, jota en ikinä uskonut löytäväni.

Jasmin xxx

Varattujen vonkaaminen

4 kommenttia “Varattujen vonkaaminen

 • 7.5.2018 at 13:03
  Permalink

  Se on juuri noin, että tietynlaisia naisia kiinnostaa varatut miehet. Ja varsinkin, jos mies on julkkiksen puoliso tai miesystävä.
  Ehkä nämä naiset haluavat kokeilla ovatko he niin viehättäviä, että mies lankeaa vaikka hänellä itsellään on kaunis ja viehättävä (julkkis)puoliso kotona. Olisiko joillakin vielä sellaista lapsellista ähäkutti, sainpas sun miehen lankeamaan asennetta. Eräänlaista kiusaamista siis.

  Joissakin naisissa varatut miehet herättää kiinnostusta, kun ne ovat ns.helppoja. Menevät takaisin kotiinsa vaimojensa luo. Ei tarvitse pestä niiden pyykkejä tai laittaa ruokaa yms.
  Eräänlaisia ns. kermankuorijoita. Nämä naiset ovat itsekkäitä ja itsekeskeisiä.

  Jos parisuhde on kunnossa, tälläiset ns.tyrkkynaiset ei siihen väli pääse. Tangoon tarvitaan kaksi. Mieshän se kuitenkin viime kädessä näissä tapauksissa tekee sen päätöksen ja valinnan lähteekö pettämään puolisoaan.

  On hienoa, että ainakin teillä tuntuu ja näyttää olevan parisuhde kunnossa. Se on tärkeä asia, jota kannattaa vaalia. Vanhemmissa miehissä on usein juuri sitä elämänkokemusta niin paljon, etteivät ihan vähästä lähde ”hölkyilemään” muualle ja osaavat arvostaa oikeita asioita.

  Vastaa
 • 7.5.2018 at 15:19
  Permalink

  Ei varattujen vonkaaminen ole kiellettyä vaan pikemminkin sallittua. Siitä vongattavastahan se on kiinni miten käy. Jos suhde on vakaalla pohjalla niin varmasti käy hyvin. Jos taas huonolla pohjalla niin huonostihan siinä sitten käy.

  Vastaa
  • 7.5.2018 at 18:34
   Permalink

   En ole nimimerkki Brunbergin kanssa samaa mieltä. Varattujen vonkaaminen ei ole millään tavalla sallittua. Sellainen henkilö, joka niin toimii, ei kunnioita parisuhdearvoja, ei omaansa eikä muiden.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta