36 vuotta tuli t√§yteen ūüĆł

Olen pitänyt nämä viime viikot hieman hiljaiseloa ja syystä; olen ollut todella kiireinen ja tämä blogini ei ole ollut päällimmäisenä mielessäni kaikkien muiden asioiden keskellä.

Kes√§√§ni ovat ilahduttaneet monet asiat… Tiina (paras yst√§v√§ni Turusta) oli minun ja mieheni luona er√§√§n viikonlopun tuossa hein√§kuun loppupuolella, enk√§ olisi voinut toivoa parempaa. He tapasivat ensi kertaa ja tykk√§siv√§t kovasti toisistaan. √Ąitinih√§n Tiina sitten tunteekin liki yht√§ pitk√§lt√§ ajalta kuin minutkin, eli sielt√§ asti, kun olimme molemmat 18-vuotiaita ja asuimme naapuritaloissa Turussa.

Vietimme aikaa tietysti kotosalla, mutta myös Hailuodossa tässä Oulun edustalla, mistä Tiinan suku on kotoisin, satojen vuosien takaa. Siellä kävimme yhdessä Tiinan, äitini sekä rakkaani (Jarmon) kanssa.

Työasioiden suhteen kaikki hyvin, mutta niihin liittyen on ollut aikamoista härdelliä viime aikoina. Toimistomme nimittäin muutti, joten uuteen tottuminen on vienyt aikansa. Aiemmin kesällä meillä oli kova vipinä ja ihmisiä tuli ovista ja ikkunoista, nyt kesätyöntekijät ovat palanneet opiskeluidensa pariin ja me vakituiset pyöritämme Oulun toimistoa. Yhä sijaitsemme ihan keskustassa, keskellä kaupunkia Рmikäli mahdollista, entistäkin paremmalla paikalla.

Sitten 7.8. minä täytin 36 vuotta ja synttäreitä vietimme vielä tuossa viime lauantaina. Viime viikkojen aikana on ollut parasta se, miten hyviä ystäviä olen saanut työni kautta sekä se, miten olen saanut viettää kesää kaikista rakkaimpieni kanssa.

Kirjoittelen kyll√§ taas useammin blogiani t√§st√§ eteenp√§in, pienest√§ tauosta huolimatta. Nyt oikein ihanaa viikon jatkoa teille kaikille, kuullaan taas pian! ūüėė

Jasmin xxx

36 vuotta tuli t√§yteen ūüĆł

2 kommenttia “36 vuotta tuli t√§yteen ūüĆł

 • 16.8.2018 at 08:38
  Permalink

  Hieno kesä ollut sinulla! Parasta on tosiaankin viettää aikaa omien läheisten kanssa aina kun mahdollista. Työ vie paljon aikaa, mutta jostakin kannattaa löytää se laatuaika läheisille..
  Tsemppiä töihin!

  Vastaa
  • 2.9.2018 at 09:04
   Permalink

   Upean näköinen olet morsiuspuvussakin. Oli ilmeisesti jonkun muun puku, vyötäröstä liian iso sinulle;) Olet vahva nainen ja et välitä höpö höpö- puheistakaan vaan elät omaa elämääsi , kuljet omia polkujasi.
   Se on piirre, jota arvostan sinussa suuresti. Höpö höpö-jutuilta ei kukaan ns.julkkis voi välttyä. Niiden taustalla on kirjoittajien oma paha olo, tylsä elämä ja suunnaton kateus.
   Säälittäviä ihmisiä, mutta eivät edes sääliä ansaitse.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *