Ota 500€ bonus + 200 ilmaiskierrosta

Wildz tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan paketin: jopa 500€ bonus sekä 200 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa pelitili Wildzille.
  2. Talleta vähintään 20€ ja saat 200 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan aina 500€ asti!

Esimerkiksi 20€ talletus antaa sinulle 40€ pelirahaa + 200 ilmaiskierrosta. Suurimman bonuksen saa tallettamalla 500€, jolloin saat yhteensä 1.000€ pelirahaa + 200 ilmaiskierrosta!

Liika meikki ei kaunista ketään.

Olin nuorempana täysin koukussa meikkaamiseen, enkä olisi voinut kuvitellakaan meneväni talosta ulos ilman kunnon pakkelikerrosta kasvoillani. Herranen aika sentään, en vienyt edes roskia ilman meikkiä! Enkä tarkoita sillä mitään kevyttä päivämeikkiä, vaan kunnon ilta-/juhlameikkiä. Paksua meikkipohjaa, luomiväriä, poskipunaa, rajauksia, huulipunaa ja niin edelleen.

Kuvassa 19-20 -vuotiaana.
Kuvassa 18-19 -vuotiaana.

Nuo pari yllä olevaa kuvaa ovat siis about 15 vuotta vanhoja ja tuo meikki on kyllä vanhentanut minua silloin! Toisaalta sitähän minä siinä iässä hainkin; en tiedä miksi, mutta halusin vuosikausien ajan näyttää reippaasti itseäni iäkkäämmältä.

Milloin sitten tapahtui muutos? Tyylini alkoi muuttumaan niinä vuosina, kun keikkailin laulajana, mutta eniten se muuttui silloin, kun olin mukana Oulun kuntapolitiikassa. Sinänsä omituista, koska monet politiikassa mukana olevat nuoret pyrkivät näyttämään aikuismaisemmilta, mutta minä halusin ensimmäistä kertaa elämässäni näyttää ikäiseltäni. Vaihdoin jakkupuvut farkkuihin, kevensin meikkaustyyliäni ja annoin hiusteni olla luonnolliset. Halusin vain olla aidosti oma itseni.

Se minussa tapahtunut muutos vielä vain vahvistui vuosina 2011 ja 2012, kun työskentelin ja asuin Kreikassa. En käyttänyt siellä lainkaan meikkipohjaa tai puuteria, koska joka päivä oli kuuma ja aurinkoinen. Sillä tiellä olen edelleen (meikkien suhteen), oli vuodenaika ja olinpaikka sitten mikä tahansa.

Olen oppinut arvostamaan itseäni ja ulkonäköäni ilman ylimääräistä pakkelikerrosta. Sen sijaan liika meikki ahdistaa jo pelkkänä ajatuksenakin. Haluan, että ihoni saa hengittää ja nautin siitäkin, kun poskeni ovat punaiset reippaan ulkoilun jälkeen. Ihoni suhteen olen kyllä aina ollut onnekas, sillä näpyistä ja finneistä en ole koskaan joutunut kärsimään. Ja hyvä iho tarkoittaa tietenkin sitä, että kun mitään ei ole ”pakko” peittää, niin pystyy olemaan ilman meikkipohjaa. Nuorempana en vain näköjään tajunnut sitä.

Toki meikkaan nykyäänkin, mutta hillitysti. Rajaukset silmiin, ripsaria ja kulmat. Siinä se. Huulipunaa en käytä, vaan huulirasva ja -kiilto riittävät mainiosti. Mitään ”irtohärpäkkeitä” en ole ikinä suosinut, vaan enemmänkin kaikki tekojutut ja lisäkkeet ärsyttävät minua, itselleni ajateltuna. Koska en meikkaa paljoa, panostan sitten aina enemmän hiuksiini.

Ilman meikkipohjaa myös äidiltäni perityt pisamat näkyvät hyvin ja niistä tykkään. ☺️ Kuva on otettu vuoden 2017 syksyllä.
Kuva otettu 26.10.2017.

Miten sitten pidän huolta ulkonäöstäni? Ihon kosteutus; kasvo- sekä vartalovoiteen käyttö on tärkeää – rasvaan itseni aina suihkun jälkeen. Käytän kuorintavoidetta (sekä kasvoille että vartalolle) pari kertaa viikossa. Huolehdin kynsistäni sekä kynsinauhoistani niille tarkoitetuilla geeleillä ja voiteilla. Käteni rasvaan useaan kertaan päivässä, enkä todellakaan unohda huolehtia hampaistani ja ikenistäni. Kaikista tärkeimpiä juttuja minulle ovat kuitenkin seuraavat: juon runsaasti vettä joka päivä (esim. heti herättyäni eli samalla, kun odotan aamukahvin valmistumista, juon puoli litraa vettä), raikas ulkoilma sekä ulkona liikkuminen tekee hyvää niin henkisesti kuin fyysisestikin ja sitten se ykkösjuttu… Onnellisuus ja henkinen hyvinvointi. Ihmisestä näkee hyvin selkeästi sen, milloin sydän ja mieli voivat hyvin. En vietä aikaani sellaisten ihmisten tai asioiden parissa, jotka syövät energiaani tai jotka aiheuttavat minulle negatiivisen ja huonon fiiliksen.

Tämän myötä toivotan teille kaikille hyvät viikonloput! Ensi kerralla jälleen uuden aiheen pariin. 😘

Jasmin xxx

Liika meikki ei kaunista ketään.

Kommentti “Liika meikki ei kaunista ketään.

  • 4.11.2017 at 16:48
    Permalink

    Olet luonnonkaunis,kaunis iho, kauniit valkoiset hampaat, tummat piiteet ja kaunis hymy. Olet nuoremman näköinen vähemmällä meikillä ja niin se monella on.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *