450 ilmaiskierrosta!

iGame tarjoaa rajoitetun ajan kaikille sivustomme lukijoille ilman omaa talletusta 450 ilmaiskierrosta!

OHJEET:
* Avaa uusi pelitili iGamelle TÄSTÄ.
* Uutena asiakkaana saat 450 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta Fire Joker -peliin!
* Tallettajille tarjolla lisäbonus!

Jouluun valmistautumista ja leivontaa (mukana myös ohje) 😘

Tajusin eilen yhden jutun, josta kerroin heti myös ystävilleni… Laitoimme joulukuusta yhdessä rakkaani kanssa ja siinä se iski tajuntaani. En ole koskaan laittanut tai koristellut joulukuusta yhdenkään aiemman miesystäväni kanssa! Oikeasti! Mitä ihmettä?

Meidän kuusesta tuli kyllä ihan supernätti! 🎄❤ Hyvä Tiimi J&J 💏

En ole aiemmin edes ajatellut koko asiaa, mutta eilen siinä touhun lomassa ymmärsin, etten ole koskaan ennen tehnyt sitä! Kuulostaahan se nyt omituiselta minunkin korvaani, kun kuitenkin olen ollut useissa parisuhteissa. Mutta niin, suurin osa entisistä miesystävistäni ei ole välittänyt mistään joulujutuista ja toisten kanssa emme vain ole viettäneet joulua yhdessä.

Tuollaisista asioista sen kuitenkin huomaa, miten ihana nyt on olla. Saan olla ja tehdä kaikkea sitä, mitä olen aiemmissa suhteissani kaivannut – aina on puuttunut jotain, ennen kaikkea juuri se yhdessä tekeminen.

Ja vaikka jouluksi leivonkin maustekakut, piparit, tortut ja pikkuleivät, niin halusin tehdä jotain hyvää eilen illallakin, kun kuusi oli valmis. Pyöräytin siis nopeasti murotaikinan ja valmistin mustikkapiiraan. (Valmistaikinoita käytän kyllä joulutorttuihin, mutta en ikinä esimerkiksi piiraiden tai pipareiden leivonnassa.) Käyttämäni murotaikinaohje on sellainen, jota perheessämme on suosittu aina (niin mummini kuin äitinikin ovat sitä käyttäneet) ja olen saanut sen äidiltäni. Koska haluan teidänkin nauttivan herkullisista piiraista, kirjoitan ohjeen tähän alle. Tämä murotaikina takaa ihan parhaat marja- sekä omenapiiraat! Enjoy! 😍

Äidin murotaikina ja piiras

Ainekset:

150 g margariinia tai voita

1 dl sokeria

1 kananmuna

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje:

Sekoita sulanut margariini/voi ja sokeri keskenään, lisää kananmuna ja sekoita kunnolla. (Itse käytän sähkövatkainta.) Lisää kuivat aineet joukkoon vähitellen, jauhoja ei tosiaankaan tarvitse tuota määrää (3 dl) enempää. Levitä taikina voideltuun piirasvuokaan ja aseta taikinan päälle haluamasi täytteet. (Esim. sokeria marjojen seuraksi ja kanelia omenoiden.) Paista piirasta uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, näet kyllä reunojen väristä, milloin piiras on kypsä.

Anna piiraan jäähtyä hetki ja nauti!

Tänään vietänkin sitten päivää äitini kanssa, laitamme muun muassa kuusen yhdessä ja leivomme pipareita. Jouluhommia, jouluhommia… 🤶🏼🎅🏼

Jasmin xxx

Jouluun valmistautumista ja leivontaa (mukana myös ohje) 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ohhoh: 10€ talletuksella saat 200 ilmaiskierrosta
Ohhoh: 10€ talletuksella saat 200 ilmaiskierrosta