Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
 2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Täällä taas!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Jokainen, joka on tottunut kirjoittamaan, tietää tämän (varsinkin kirjailijat puhuvat tästä): joskus kirjoittaminen on todella helppoa ja tekstiä tulee kuin liukuhihnalta ja toisinaan se ei vain yksinkertaisesti kulje. Toisin sanottuna kirjoittaminen tökkii pahasti.

Vuoden 2018 ensimmäisen viikon halusin (tuon edellä mainitun asian lisäksi) käyttää keskittyen ajatuksiini sekä tietenkin parisuhteeseeni. Välillä tekee hyvää olla ihan vain omissa oloissaan ja tällä tarkoitan nykypäivän maailmassa sitä, ettei hengaa koko aikaa somessa ja netissä. Somessa olen ollut normaalia hiljempaa, en ole päivittänyt tätä blogiani, enkä ole muutenkaan ”roikkunut” normaaliin tapaani netissä. Mutta enhän minä täältä mihinkään ole menossa – vietin vain hiljaisemman viikon.

Miten teidän vuotenne on lähtenyt käyntiin? Entä tuliko vuodenvaihdetta juhlittua? Meidän kohdallamme vuosi vaihtui Tähdessä täällä Oulussa ja vuoden ensimmäinen päivä sujui erittäin väsyneissä tunnelmissa… No, joskus on ihan hyvä nollata kunnolla ja eiköhän tuo vuodenvaihde ole siihen juuri sopiva hetki. 😉

Viime viikonloppua vietimme rakkaani siskon luona Raahessa ja muuten olemmekin vain viihtyneet toistemme seurassa. Erittäin rauhallinen alku siis tälle vuodelle; ei mitään ylimääräistä häsäystä tai härdelliä. Niistä olen kyllä saanutkin tarpeekseni vuosien saatossa, kuten varmasti tiedätte.

Uudenvuodenlupauksia en tehnyt, kunhan vain pyrin jatkossa olemaan se paras versio itsestäni. Kunnioitan ja arvostan toisia, otan myös toisten mielipiteet huomioon, en pidä läheisiäni itsestäänselvyytenä, kuuntelen omaa sydäntäni ja muistan aina kunnioittaa myös itseäni.

Jouluherkkujen jälkeen on ollut ihana palata myös normiruoan pariin. Vuorotellen kokkaamme mieheni kanssa ja meille se toimii hyvin. Omia suosikkejani ovat kana- ja kalaruoat sekä salaattia/kasviksia on aina oltava lautasella. Leipomista en ole jättänyt mihinkään, siitä nautin ihan liikaa! Vuosien aikainen tyylini: minä saan leipoa ja toiset saavat syödä. 😉

Ihana juttu on myös se, että meillä on täällä Oulussa todella kaunis talvi. Runsaasti lunta ja aurinkokin on alkanut kurkistelemaan pilvien välistä. Pakkasta oli eilisaamuna about -17 astetta ja päivälläkin vielä -10, mutta se ei kyllä minua haittaa. Reipas kävelylenkki piristää tuollaisessa pakkassäässä, bonuksena siitä saa sitä paitsi kivan punaiset posket!

Nyt oikein hyvää aamua ja kivaa päivää teille blogini lukijoille! Rustailen tänne tänään vielä sitä jo aiemmin lupailemaani ruoka-/reseptipostaustani!

Jasmin xxx

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Täällä taas!

2 kommenttia “Täällä taas!

 • 9.1.2018 at 16:52
  Permalink

  Leipominen on kyllä minunkin mielipuuhaani ja nautin myös leipomuksistani 🙂 Kuinka voitkaan olla maistamasta noita herkkuja joita teet ?

  Vastaa
 • 10.1.2018 at 11:52
  Permalink

  Seuraan sun instagramia ja tätä blogia. Kiva kun oot tajunnut miten hyvä maa Suomi on. Ootte komea pari Jarmon kanssa kaikkea hyvää teille.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!