Hulluimpia ensitreffejä?

Jimmy Fallon oli aloittanut keskustelun, missä ihmiset kertovat kamalimmista ensitreffeistään. Kyllähän tuota juttua lukiessa muutamat omatkin muistoni nousivat pintaan ja ajattelin jakaa niistä pari myös teidän kanssanne.

Oudoin kokemukseni ensitreffien suhteen on ollut ehdottomasti se, kun eräs oululainen mies pyysi minut syömään kanssaan joskus reilu kymmenen vuotta sitten. Tapasin hänet työhommien kautta (olin radiokanavalla mediamyyjänä) ja koska olimme molemmat sinkkuja, suostuin hänen pyyntöönsä.

Sovimme menevämme illalliselle eräänä viikonloppuiltana ja että hän hakisi minut kotoani. No joo, hän tuli hakemaan minua, istuin hänen autoonsa ja lähdimme kohti keskustassa sijaitsevaa ravintolaa. Olimme ajaneet jo jonkin matkaa, kun satuin vilkaisemaan takapenkille. Siellä istui kaksi pientä lasta, omissa istuimissaan. Hän oli siis ottanut pienet lapsensa mukaan ekoille treffeillemme! Ja mikä parasta, se mies ei kertonut minulle asiasta tai kysynyt, että onko se minulle ok. Ei edes maininnut heistä, kun istuin jo hänen autossaan.

Menimme syömään ja tarjoilija toi lapsille syöttötuolit jne. Olimme ravintolassa kuin jonain perheenä, eikä varmasti tarvitse kysyä, että halusinko vielä jälkiruokaa. Söin vain mahdollisimman nopeasti ja halusin ravintolasta pois. En yhäkään käsitä sitä, miten tuollainen on kenenkään mielestä oikeanlaista käytöstä. Eli miehet! Älkää ottako lapsianne mukaan treffeillenne! Se nimittäin pelästyttäisi kenet tahansa, vaikka lapsenne kuinka suloisia olisivatkin.

Toinen omituinen kokemukseni ensitreffeistä koskee viimeisintä exääni. Sitä aussia siis. Kun olimme tavanneet hänen tullessaan Suomeen, otti hän minuun yhteyttä Facebookin kautta parin päivän päästä. Oli kuulemma vielä Suomessa ja hän pyysi minua aamupalalle kanssaan. Niin… Aamupalalle. Vastasin, ettei se käy ja sen jälkeen hän ehdotti lounasta. Siihen suostuin ja sovimme tapaavamme täällä Oulussa sen hotellin aulassa, jossa hän yöpyi. Menin aulaan klo 12 ja odotin häntä hyvän aikaa. Kun häntä ei näkynyt eikä kuulunut, yritin ottaa häneen yhteyttä siinä onnistumatta. Lähdin hotellilta ja soitin parhaalle ystävälleni kauhistellen sitä, että minulle oli tehty oharit. Lounastreffeiltä! Menin takaisin kotiin ja siellä olin ehtinyt olla muutaman minuutin, kun kyseinen mies laittoi viestiä.

Yritin kysyä, että mitä ihmettä hän oikein touhuaa vai oliko jotain tapahtunut. Hän jankutti vain, että haluaa kertoa asiasta kasvotusten, vaikka illallisella. Suostuin hänen jankkaamisensa jälkeen ja tällä kertaa hän jopa ilmestyi paikalle. Mitä hänelle sitten oli tapahtunut päivällä ja mistä oharit johtuivat? No, hän oli herännyt putkasta täällä Oulussa ilman mitään muistikuvia edelliseltä yöltä. Hän oli hukannut puhelimensa, joten oli putkasta päästyään käynyt ostamassa uuden puhelimen, suomalaisen liittymän kera. Hän oli siis edellisiltana mennyt baariin ja vetänyt pienet ”perseet” joidenkin suomalaisten äijien kanssa, joihin oli illan aikana tutustunut. Sitten hän oli ilmeisesti joutunut tappeluun baarin portsarin kanssa, jonka seurauksena hänet oli viety poliisien toimesta yöksi putkaan.

Että noin hieno oli meidän kokemuksemme ensitreffien suhteen ja silti ”katselin” häntä puolentoista vuoden ajan. Olisi vain heti pitänyt tajuta jotain jo tuon hänen käytöksensä perusteella – ei sitä kuitenkaan putkaan joudu ihan normaalista riidasta portsarien kanssa.

Millaisia kokemuksia teillä eli blogini lukijoilla on? Kirjoitelkaa niitä vaikka tuonne kommenttiosioon, niin mielenkiinnolla niitä lueskelen! 😘

Jasmin xxx

Hulluimpia ensitreffejä?

12 kommenttia “Hulluimpia ensitreffejä?

 • 15.1.2018 at 19:30
  Permalink

  Hyvät kertomukset ja varmaan jälkeen päin naurattaa! Oot oikeessa siinä että ihan pikku tappelusta tai kahinasta ei putkaan viedä ketään. Mitäköhän on oikeesti tapahtunut?

  Vastaa
  • 16.1.2018 at 13:15
   Permalink

   Paha mennä sanomaan, kun mullekin vain kerrottiin tapahtuneesta. Mutta joo, todellakin naurattaa näin jälkikäteen!
   xxx

   Vastaa
 • 15.1.2018 at 19:31
  Permalink

  Mä oon ollu treffeillä joilla ihan alkajaisiksi miesnpyysi multa rahaa lainaksi. Lähdin siltä seisomalta automaatille ja olen yhä, 20 vuotta myöhemmin, samalla reissulla… nostamassa sitä rahaa. Se on vaan nykyään automaatit niin harvassa etten oo vielä löytäny…

  Vastaa
  • 16.1.2018 at 13:16
   Permalink

   Apua! Eikä mikään ihme, ettet ole vieläkään automaattia löytänyt… 😂
   xxx

   Vastaa
 • 15.1.2018 at 20:21
  Permalink

  Kuka ottaa lapset mukaan treffeille? Tuolle nauroin ja on tuo toinenkin kokemus epämiellyttävä! Ei tee hyvää vaikutusta joutua putkaan joten hyvin kestit miestä ja noin pitkään vielä. Mä olisin häipynyt sen jälkeen kun kertoi mitä oli tapahtunut!

  Vastaa
  • 16.1.2018 at 13:17
   Permalink

   Niin minunkin olisi vissiin kannattanut tehdä… 😉🤔
   xxx

   Vastaa
 • 15.1.2018 at 22:11
  Permalink

  Oot rohkea kun uskallat kirjoittaa noin tuosta sun exästä kun sen tietää kenestä puhut. Tykkään sun tyylistä mutta mä arkailisin tuollaisten juttujen kanssa.

  Vastaa
  • 16.1.2018 at 13:19
   Permalink

   Itse hän kertoi siitä naureskellen kaikille tutuilleen ja läheisilleen, jopa työkavereilleen silloin, kun olin hänen luonaan. Enkä ole ikinä pelännyt puhua/kirjoittaa jutuista, jotka ovat totta. Joten kiitos! 😘
   xxx

   Vastaa
 • 16.1.2018 at 07:44
  Permalink

  Löysin tänne Iltalehden jutun kautta ja onhan noita ihmeellisiä treffejä tullut koettua. Pahin oli se kun mies esitteli minut vanhemmilleen heti samana iltana. Kaikki ne oli sillä asenteella että oli vaimon etsintä käynnissä ja minä olin omasta mielestäni ollut tavallisilla ensitreffeillä.
  Millaiset oli muuten sinun ja nykyisen miehesi ensitreffit?

  Vastaa
  • 16.1.2018 at 13:25
   Permalink

   Hei apua! Esitteli heti vanhemmilleen?? Tuo on kyllä myös ehdoton no no! 😂
   Jarmo pyysi mut leffaan sinä iltana, kun tavattiin. (Tietenkin suostuin…) Joten kaikki alkoi meillä tosi ihanan normaalisti! 😂😍
   xxx

   Vastaa
 • 16.1.2018 at 10:33
  Permalink

  Olin lounastreffeillä. Mies oli aivan ihana ja erittäin kohtelias. Ajattelin, että tässä on mies juuri minun makuuni ja tuli tunne, että ollaan tunnettu aina. Sitten alkoi tapahtuu, kun miehen ex vaimo tuli samaan ravintolaan ja riehaantui täysin. Haukku miehen, minut, koko henkilökunnan ja lopulta poliisit sitten hakivat tämän ja veivät pois. Mies pyyteli anteeksi, minä söin ja toivotin hyvät jatkot.

  Vastaa
  • 16.1.2018 at 13:27
   Permalink

   Just. Tuo oli juuri sellaista kaaosta, mihin itsekin oon ennen tottunut… Ei hitto sentään! Tuo ”kohtaus” sopisi hyvin johonkin komediasarjaan, vaikka silloin ei varmasti hauskalta tuntunutkaan. 🤔😂😉
   xxx

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *