Talletuksen tuplaus
+ 1020 ilmaiskierrosta!

Cashmio iski tiskiin huiman tarjouksen: Talletuksesi tuplataan ja saat lisäksi 1020 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa pelitili Cashmiolle. Saat pelkällä rekisteröitymisellä 20 ilmaiskierrosta Aloha! -peliin.
 2. Tee 20€-100€ suuruinen talletus, joka tuplataan.
 3. Talletuksen lisäksi saat 1000 (kyllä: tuhat!) ilmaiskierrosta Gemix-peliin.

Huolehdi hampaistasi ja hygieniasta muutenkin!

Tuntuu uskomattomalta, kuinka jotkut ihmiset laiminlyövät itsestään huolehtimista. Meillä on Suomessa niin hyvä terveydenhuolto, että laiminlyönteihin ei pitäisi olla mitään järkevää syytä. Syiden luulenkin pyörivän enemmän siellä laiskuuden tai välinpitämättömyyden puolella.

Omat hampaani ovat aina olleet hyvässä kunnossa, osittain se johtuu hyvästä luustostani ja osittain siitä, että huolehdin niistä tosissani. Käyn tarkastuksessa sekä suuhygienistillä vähintään kerran vuodessa (viimeksi kävin hygienistillä eilen poistattamassa hammaskiveä), pesen hampaat aamuin illoin sekä puhdistan hammasvälit useaan kertaan päivässä. Minusta tuollaisen kuuluisi olla täysin normaalia kaikille, mutta sen sijaan sitä kuuleekin kaikenlaisia tarinoita ja valituksia.

Ymmärrän vielä jotenkin sen, että lapset valittavat, kun heidät komennetaan pesemään hampaansa, mutta kun sitä tekevät jotkut aikuisetkin… He toteavat ihan suoraan, etteivät tykkää pestä hampaitaan ja siksi eivät joskus tee sitä edes päivittäin. Yöks. Omat ystäväni ja läheiseni (mm. äitini ja mieheni) ovat onneksi sen verran fiksua porukkaa, että he näkevät tällaiset asiat samoin minun kanssani! Itsestään sekä hygieniastaan huolehtiminen ovat oikeasti isoja juttuja, enkä todellakaan voisi olla ihmisen kanssa, joka ei ajattelisi tuolla tavoin.

Huonoista ja epäterveistä hampaista aiheutuu helposti muitakin sairauksia, sillä suusta ne pääsevät leviämään helposti. Epäterveet hampaat tunnistaa helposti myös niiden ulkonäöstä (ei tietenkään Aina) ja onhan se niiden läheistenkin tehtävä ainakin huomauttaa asiasta sekä siinä samalla patistaa se toinen tarkastukseen.

Muutenkin tietyt päivittäiset rutiinit kuuluvat kylppäriin; esimerkiksi kasvojen puhdistus, suihkussa käynti ja ihon kosteutus. Mutta niinpä, kaikki eivät todellakaan tee niitä päivittäin, enkä tajua miksi. Lämmin suihku työpäivän jälkeen on yksi parhaista jutuista, mitä tiedän – sen jälkeen on ihana pukea pehmeät kotivaatteet päälle ja käpertyä rakkaan kainaloon.

Jasmin xxx

Huolehdi hampaistasi ja hygieniasta muutenkin!

2 kommenttia “Huolehdi hampaistasi ja hygieniasta muutenkin!

 • 10.2.2018 at 00:19
  Permalink

  Tiesitkö, että suihkussa ei oo hyvä käydä päivittäin ja varsinkaan pestä hiuksia joka päivä? Muuten kyllä ihan asiaa..

  Vastaa
  • 13.2.2018 at 12:38
   Permalink

   Jaa miksi ei? Hyvä se on pestä ittensä jos on vaikka paskainen työ. Tietenkin iho kuivuu mutta sitä voi kosteuttaa voiteilla. Oikeassa on Jasmin, hampaita pitää hoitaa ja todella typerää muka ”pelätä” hammaslääkäriä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta