Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Tekopyhyys

Siinä juttu, jota olen itsekin ennen harrastanut, mutta iän myötä kaikki tuollainen idioottimaisuus on jäänyt taka-alalle. Sen sijaan sitä mieluummin puhuu asioista niiden oikeilla nimillä, eikä tuomitse toisiakaan heidän virheistään.

Ennen olen esimerkiksi saattanut ”tuomita” toisten teot, vaikka olisin itse tehnyt jotain täysin vastaavaa. Jotenkin sitä on nuorempana ollut sokea oman itsensä suhteen, mutta onneksi ikä on tuonut viisautta. En todellakaan enää haluaisi ajatella samoin kuin parikymppisenä.

Sitä sanotaan, että ajan kuluessa myös niille omille mokilleen pystyy nauramaan ja se on enemmän kuin totta. Itse olen tehnyt nuorempana vaikka mitä tyhmää, mutta ikinä en ole niitäkään juttuja kiistänyt. Olen aina ollut erittäin temperamenttinen ja yhä tänäkin päivänä kiihdyn nanosekunnissa nollasta sataan. Nykyään osaan vain hillitä itseäni paremmin (useimmilla kerroilla ainakin), vaikka sisällä kuinka kiehuisikin.

Jos jokin ärsyttää valtavasti, niin poistun hetkeksi paikalta. En halua riidellä tai rähiköidä, en halua antaa toisten ajaa minua sellaiseen tilaan. Paljon parempi vaihtoehto on olla hetki itsekseen ja vetää henkeä, miettiä onko tämä juttu oikeasti tappelemisen arvoinen vai pitäisikö nyt vaan käyttäytyä aikuismaisesti.

Haluan uskoa siihen, että jokainen aikuistuu ja oppii asioista jossakin vaiheessa elämäänsä, joten siihen asti jokainen pöljäilköön ihan vapaasti. Liian tiukkapipoinen asenne ei ole hyväksi, eikä se ole viehättävääkään. Monet ihmiset suhtautuvat varsinkin toisten tekemisiin ”rautakanki syvällä” asenteella ja se on todella luotaantyöntävää.

Huvittavimpia ovat kyllä ne tapaukset, jotka valistavat muita asioissa, joissa he itsekin ovat mokailleet. Esimerkiksi on ihan käsittämätöntä sekä myös huvittavaa lukea siitä, kun joku humalassa väkivaltaisesti käyttäytynyt/käyttäytyvä tuomitsee toisia juomiseen liittyvissä asioissa ja kertoo olevansa hyvänä esimerkkinä siinä, miten kuuluu käyttäytyä.

Se on tekopyhää. Kun ei nähdä niitä omia virheitä, kuullaan ja tajutaan vain ne asiat, jotka halutaan ja ikäänkuin lakaistaan omat väärät teot maton alle. Tuon kaiken jälkeen lähdetään vielä läksyttämään toisia ja opettamaan siinä, miten tulee toimia. Tekopyhyyden lisäksi se on äärimmäisen naurettavaa.

Itse olen aina todennut, että mokiani voi pitää esimerkkinä siitä, miten ei todellakaan kuulu tehdä! Se tarkoittaa tietenkin myös sitä, että olen oppinut virheistäni. Minulla ei ole valikoiva kuulo tai ymmärrys, olen hyvä myöntämään tosiasiat ja tajuan sen, että kaikki mokaavat joskus. Suhtaudun toisiin melko rennolla asenteella, en aseta toisille epärealistisia odotuksia ja tiedän sen, että jokaisessa on omat hyvät sekä huonot puolensa. Täydellisyyttä tylsempää on ainoastaan sen teeskenteleminen.

Jasmin xxx

Tekopyhyys

3 kommenttia “Tekopyhyys

 • 16.2.2018 at 06:57
  Permalink

  Oot täysin oikeassa taas. Muiden kannattaisi ottaa susta mallia sillä sä oot virkistävän rehellinen. Hyvä kuitti tää oli samalla sille joka antaa jopa pettämisen anteeks rahasta………..

  Vastaa
 • 16.2.2018 at 18:59
  Permalink

  Hei kaunotar! Olet erittäin kaunis ja näköjään olet myös fiksu. Kiitos viisaista sanoista!

  Vastaa
 • 17.2.2018 at 14:30
  Permalink

  Pakko kyllä myöntää, että olet muuttunut todella paljon. Siis ehdottomasti positiivisessa mielessä. Sä olet aikuistunut ja susta on tullut fiksu nainen. Kaunis oot kyllä ollut aina.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta