Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Pari viime viikkoa…

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ne ovat olleet aivan superihanat! Hain työhön, jonka koin sekä minulle sopivaksi, että minua innostavaksi ja nyt olen ollut siinä työssä kuluneet kaksi viikkoa. Olen saanut tehdä juttuja, joista oikeasti sytyn ja nautin, tutustua ihan mielettömän kivoihin ihmisiin ja olen vain voinut keskittyä elämän hyviin puoliin, kaikin tavoin.

Sen lisäksi olen ollut rakkaani kanssa yhdessä nyt jo reilut seitsemän kuukautta… Aika on kulunut todella nopeasti, enkä oikein edes tajua sitä, että olemme olleet tuon koko ajan päivittäin yhdessä ja että asumme yhdessä.

Usean vuoden ajan elin elämää, missä mikään ei ollut varmaa; kuljin koko ajan kahden maan väliä, enkä voinut esimerkiksi hakeutua normi töihin. Siihen tottui kyllä tavallaan, mutta samalla se häiritsi minua. Siksi nautin nyt koko sydämestäni siitä, että kaikki tärkeä on fyysisestikin lähellä, omassa kotikaupungissani; rakas mieheni, perheeni ja työni. Jos vielä saisin parhaat ystäväni Etelä-Suomesta tänne, niin kaikki olisi täydellistä.

Sitä sanotaan, että onni ei löydy etsimällä, vaan se hiipii elämääsi yllättäen ja se kyllä pitää paikkansa. Pitkiin aikoihin koen eläväni tasapainoista, hyvää elämää ja se on todella uskomattoman ihanaa. Ja se, miten pienet sekä tavalliset asiat tuovat iloa elämään… Käsittämättömän hienoa.

Joten näin on jälleen polkaistu uusi viikko käyntiin Oulussa; ilon ja positiivisen energian kautta mennään eteenpäin tälläkin viikolla!

Jasmin xxx

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Pari viime viikkoa…

Kommentti “Pari viime viikkoa…

  • 20.2.2018 at 12:20
    Permalink

    ¡Oikein Hianoa, Jasmin! ILOA KUULLA etta Sinulla kaikki on niin HYWIN. OLEN TODELLA ONNELLINEN PUOLESTASI. Na:in Sita pitaa. ¡¡Pidan peukkuja Sinulle ia koko rakastawasta sydamestani TOIWON Sinulle, Ihannainen, WIELA PAREMPAAKIN JATKOA, TYO-JA PERHEILOA, JA ENNEN KAIKKEA ONNEA IA AUTUUTTA RAKKAUDESSA!! Olet todella ansainnut Sita. ¡¡¡VOI OIKEN HYWIN JA TOTEUTUKOOT KAIKKI SUN KAUNEIMMAT IA WILLEIMMATKIN UNELMASI (JUURI NYTKIN)!!! Maag’Isin Terwe-Isin, USKOLLINEN FANISI JA IHAILIJASI *ArmoSS* (Alexei Vickthorowitch Pakkanen)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!