Ota 500€ bonus + 200 ilmaiskierrosta

Wildz tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan paketin: jopa 500€ bonus sekä 200 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa pelitili Wildzille.
 2. Talleta vähintään 20€ ja saat 200 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan aina 500€ asti!

Esimerkiksi 20€ talletus antaa sinulle 40€ pelirahaa + 200 ilmaiskierrosta. Suurimman bonuksen saa tallettamalla 500€, jolloin saat yhteensä 1.000€ pelirahaa + 200 ilmaiskierrosta!

Suostuin ehdokkaaksi

Loppuvuodesta 2012 siirryin Suomesta enimmäkseen Englantiin, mutta kuten kaikki elämääni vähänkin seuranneet tietävät, olen nyt ollut ja asunut takaisin Suomessa (Oulussa) vuoden 2017 heinäkuusta lähtien. Kohta siis täyden vuoden.

Ennen Oulusta pois muuttamistani olin vuosien ajan Kokoomuksen toiminnassa mukana (Oulussa); useiden ehdokkaiden taustatiimeissä, eduskuntavaaliehdokkaana, kaupunginvaltuuston varajäsenenä, nuorisoasiainlautakunnan virallisena jäsenenä, opetuslautakunnan varajäsenenä, kirkkovaltuustossa jne. Kokoomusnuoriinhan liityin jo ollessani 17-vuotias, joten se porukka oli pitkään kuin toinen perheeni.

Nyt muutaman vuoden ajan olen ollut, ulkomailla asumiseni takia, pois heidän toiminnastaan, mutta ilokseni voin kertoa tuon asian muuttuneen. Allekirjoitin nimittäin jokin aika sitten paperin, jolla suostuin Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen ehdokkaaksi tuleviin maakuntavaaleihin. Muutenkin koen erittäin oikeaksi itselleni sen, että nyt taas Oulussa (kotikaupungissani) asuessani, palaan mukaan myös noihin minulle niin tuttuihin kuvioihin. Työni ohessa tietysti.

Nyt sitten tietenkin vain odotellaan, että tuo vaalien ajankohta tarkentuu, niin pääsemme jälleen kiinni myös vaalityöhön! 👌🏼

Jasmin xxx

Suostuin ehdokkaaksi

4 kommenttia “Suostuin ehdokkaaksi

 • 31.5.2018 at 14:59
  Permalink

  Hienoa, kun sinulla riittää kiinnostusta, tarmoa ja energiaa myös noihin yhteiskunnallisiin asioihin.

  Vastaa
 • 31.5.2018 at 22:55
  Permalink

  Onnea kaunotar! Tuo on mahtavaa kuulla, onneksi oon Oululainen niin voin sua äänestää. Hienoa nähdä että joillain on kauneus ja äly samassa päässä.

  Vastaa
 • Pingback: Jasmin Mäntylä on ehdolla maakuntavaaleissa – UUTISIA

 • 5.6.2018 at 10:25
  Permalink

  se, että en asu Oulussa. Äänestäisin ehdottomasti, jos asuisin!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *