Loppuvuotta ja joulun odotusta ❤

Hello ja talvisia terveisiä Oulusta! Joka päivä olen suunnitellut päivittäväni tätä blogia, mutta arkisin työpäivän jälkeen olen aina yleensä niin poikki, etten ole yksinkertaisesti vain jaksanut. Viikonloppuina taas olen nauttinut kotihommista ja kultani seurasta – silloin en ole paljoa koneella tai netissä viihtynyt ja hyvä niin! Yhäkin peräänkuulutan sekä hehkutan sitä ihanan normaalia ja tasapainoista koti- ja työelämää.

Joulukuu tuli jälleen kerran nopeasti ja se on kyllä saanut minut hyvälle tuulelle! Toinen joulu yhdessä mieheni kanssa ja eka joulu pitkiin aikoihin, kun odotan joululomaa töistä. En edes muista, milloin minulla olisi ollut joululomaa töistä… Ihan siis tietenkin sen takia, kun en ole moneen vuoteen ollut normaaleissa päivätöissä. Kynttilöitä olen poltellut jo nyt pimeinä talvi-iltoina ja kohta voi taas laittaa joulukoristelutkin paikoilleen… Ihanuutta. ❤ Sitten pääsee leipomaan pipareita, joulutorttuja ja maustekakkuja – joulun tuoksu kotona on nimittäin yksi parhaista, mitä tiedän.

Oulun UPEA kaupungintalo ja tämän vuoden joulukuusi ❤
Oulun LUMO – festivaaleilla kävimme ihastelemassa upeita valoteoksia sekä harvinaista ihmispaljoutta. 🌟
Nämä kuvat siis Oulun Tuomiokirkolta 🌟
🌟
🌟
Viime viikon loppupuolella saimme lunta jo Ouluunkin – tämä kuva on otettu toimistoltamme Kauppurienkadulla Oulun keskustassa. ❄
🌟
Jokajouluinen perinne: joulukalenterit! Näihin ei ikinä kuulu olla liian vanha tai tosikko! ✨✨✨

Viime lauantaina olin erittäin ylpeä itsestäni, sillä jaksoin työviikon jälkeen liikkua sängyn ja Netflixin parista meidän alakertaa ja keittiötä kauemmas! Kävimme rakkaani kanssa nimittäin Kiimingissä hänen sukulaispoikansa synttäreillä ja oli kyllä kiva poiketa sielläkin pitkästä aikaa. Seuraavan kerran sitten jouluna! 🌟

Miten teidän joulukuu on lähtenyt käyntiin? Entä miten tämä loppuvuosi on muuten sujunut? Voitte vastailla minulle tuonne kommenttikenttään, sillä ilolla luen kyllä teidän viestejänne. 💋

Ihanaa tiistaita teille, lupaan palata tänne jälleen pian!

Jasmin xxx

Loppuvuotta ja joulun odotusta ❤

3 kommenttia “Loppuvuotta ja joulun odotusta ❤

 • 4.12.2018 at 12:09
  Permalink

  Näin sut yks päivä oulussa Rotuaarilla. Sulla oli musta takki ja näytit kauniilta. en viitsinyt kuitenkaan tulla moikkaamaan. Joulua vietän suvun kanssa ja on jo nyt laitettu kuusi kotiin. Hyvää joulua sulle ja sun läheisille.

  Vastaa
 • 4.12.2018 at 14:49
  Permalink

  Kiva kun muistit meitä lukijoita taas! Kauniit kuvat kaunis nainen ja komea pari olette kaiken kaikkiaan. Hyvää joulun odotusta sinulle Jasmin.

  Vastaa
 • 5.12.2018 at 04:19
  Permalink

  Hei Jasmin. Ompa kiva lukea kuinka oot löytänyt normaalin rytmin elämään. Sun mies on tehnyt sulle ilmeisesti hyvää ja Suomessa olo muutoinkin. Kaikkea parasta teille.
  Meillä joulu vietetään siskon perheen luona mutta mitään jouluhulluja me ei olla. Kuusi tulee sisälle vasta ennen aattoa eikä joululaulutkaan soi kun ihan oikeina joulupäivinä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *