Mikä sitten onkaan ok?

Tykätköön joku huonoa tai ei, mutta minulta tämä on tällainen ”pieni avautuminen”. Olimme/olemme uusimman Seiskan haastiksessa rakkaani kanssa ja itse juttuun suostuin, koska olen vuosikaudet tehnyt juttuja kyseisen lehden kanssa; en ole ikinä kyseisestä mediasta ajatellut mitään negatiivista ja tuo koko homma on vaan tuttua minulle.

Otsikoksi valikoituu jutusta aina se myyvin osio ja kuten me kaikki aikuiset ihmiset tiedämme… Seksi myy. Itsekin olen todella pidättyväinen tiettyjen asioiden suhteen, mutta seksistä puhuminen on mielestäni täysin normaalia. Se on muutenkin normaali osa hyvää parisuhdetta ja elämmehän me nyt kuitenkin vuotta 2019. Eli… Eikö naisen yhäkään ole hyväksyttävää puhua noista em. asioista vai mikä siinä on ongelmana?

Kirjoitan tästä sekä kysyn näitä asioita siksi, että olen näiden parin kuluneen päivän aikana saanut jälleen lukea minulle tulleita viestejä liittyen tuohon uusimpaan Seiskaan. Kuinka se sitten onkaan kamalaa, kun aikuinen nainen kertoo olevansa tyytyväinen fyysiseen yhdessäoloon oman kumppaninsa kanssa. Itse näen kyseisen asian niin, että jos tuollaiset jutut haittaavat, niin niitä ei kannata lukea. Tai jos jokin otsikko häiritsee, niin kannattaa olla fiksu ja lukea KOKO juttu. Siinäpä se.

Seksi ei tietenkään ole se tärkein asia suhteessa, mutta onhan se tietenkin iso osa sitä ja niin kuuluu ollakin. Itse puhun tuollaisista asioista ystävieni kanssa samaan tyyliin kuin ruoasta, töistä tai muista itselleni tärkeistä asioista, se ei ole mikään niin sanottu tabu, kuten ei kuulu ollakaan – meille aikuisille ihmisille.

Jokaisen tiukkapipoisen ihmisen kuuluisi (ainakin minun mielestäni) rentoutua hieman ja siirtyä nykypäivään. Normaaleista asioista ei ikinä tulisi puhua siihen tyyliin, että niissä on jotain väärää. Sen sijaan, mikäli niin ajattelee… Olisi hyvä katsoa peiliin ja miettiä, miksi niin ajattelee ja tuntee.

Jasmin xxx

Mikä sitten onkaan ok?

3 kommenttia “Mikä sitten onkaan ok?

 • 15.2.2019 at 22:16
  Permalink

  Hyvä juttu lehdessä ja kirjoitus täällä. Sä oot mahtava persoona ei niille ulkopuolisille ja ymmärtämättömille tarvitsekkaan kumarrella. Jaan täysin sun näkemykset asioiden suhteen.

  Vastaa
 • 17.2.2019 at 09:02
  Permalink

  Kateelliset, katkeroituneet ja omaan elämäänsä pettyneet jauhavat aina. Niillä on joka asiaan sanomista. Omaa pahaa oloa ja tyytymättömyyttä puretaan anonyymeina julkkiksiin.Toisen ihmisen onni on näille myrkkyä. Oman elämän laadun kohentamiseen tarvitaan tahtoa, motiivia, älyä ja osaamista. Em .ominaisuuksia ei ole näillä anonyymeina räkyttävillä.

  Karavaani kulkee-koirat haukkuu.

  Vastaa
 • 17.2.2019 at 12:38
  Permalink

  Sinä erotut kyllä eduksesi julkkisten porukassa. Sinulla on oma tyyli ja kuljet omia polkujasi. Minä ainakin nostan hattua tuolle kodikkaalle, maanläheiselle ja konstailemattomalle tyylillesi ja imagollesi. Meillä on jo ihan tarpeeksi itsestään liikoja kuvittelevia, pröystäileviä ja hienostelevia julkkiksia, jotka luulevat löytävänsä onnen materiasta ym. epäoleellisesta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *