Mistä minulle kommentoidaan?

Kuten olen ennenkin todennut, en julkaise ilkeitä tai törkeitä kommentteja täällä blogini yhteydessä, mutta mieluusti aina katsastan ne läpi kuitenkin itse. Siihen on yksi iso syy ja se on yksinkertaisesti se, että haluan tietää, mihin asioihin liittyen minulle kirjoitetaan tai mistä asioista minulta kysellään.

Aiheet ovat tietysti tuttuja minullekin, mutta näkökulmat niihin ovat useimmiten itselleni täysin vieraita. Ja pakko myöntää, että hyvä niin! Mutta onhan se toki kiinnostavaa nähdä, millä tavoin ne oman elämäni ulkopuoliset ihmiset kokevat ja näkevät minun asiani – tai millä tavoin he ennen kaikkea haluavat kokea ja nähdä ne.

Nykyisestä työstäni kysellään paljon ja varsinkin omituisen negatiiviseen sävyyn, mitä en todellakaan käsitä. Työpaikkani nimeä en ole missään julkisesti kertonut siksi, että minua vuosikaudet häiriköineet ja vainonneet hullut eivät saa sitä tietoonsa. Heillä kun on ollut tapana ottaa yhteyttä puolueihmisiin silloin, kun olen ollut ehdokkaana vaaleissa, sekä he ovat kontaktoineet useita miesystäviäni – kaiken tuon he ovat tehneet ainostaan mustamaalatakseen minua sekä levittääkseen valheita minusta. Joten haluanko heidän tekevän saman nyt, työni suhteen? En todellakaan.

Työnkuvastani sen sijaan olen kertonut täysin avoimesti; olen joka viikko ma-pe 7 1/2 tuntia toimistolla, hoidan asiakashankintaa ja samalla hieman markkinointia eräälle kiinteistöalan yritykselle tai itse asiassa ketjulle. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa ja olen siellä nykyään myös vastuutehtävissä. That’s it. Tykkään työstäni, työkavereistani sekä esimiehistämme – ei yhtään hullumpaa siis!

Parisuhteeni on toinen ”kuuma peruna”, mitä minulle tuleviin kommentteihin tulee. Jotkut ovat koittaneet kertoa ”totuuksia” miehestäni, mutta eipä niissä mitään järkeä ole ollut. Enkä tiedä, liittyykö tämä siihen, etteivät ihmiset enää edes keksimällä keksi mitään valitettavaa, mutta nykyään minulle v*ttuillaan muun muassa kotitöihin liittyen. En itse löydä vähempää kiinnostavaa aihetta, mutta helpotan nyt heidän oloaan, jotka ovat miettineet, miten meidän arkiaskareemme kotona sujuvat… Jaamme kyllä useimmat kotihommat mieheni kanssa; siivouksen, ruoanlaiton ja tiskit. Minä hoidan mielelläni pyykit, keittiön siivouksen ja tietysti leipomiset, vapaapäivinä/vkl teen rakkaalleni aina myös aamupalan valmiiksi.

Ja tottahan toki minun ja miesystäväni parinkymmenen vuoden ikäeroon liittyen tulee yhä kysymyksiä; itse kun en sitä ikäeroa edes huomaa, vaan koen rakkaani sopivana itselleni, joten en tietenkään tajua noita ihmettelyjä.

Ihanaa viikon jatkoa ja iloista mieltä kaikille teille, kuullaan taas pian!

Jasmin xxx

Mistä minulle kommentoidaan?

7 kommenttia “Mistä minulle kommentoidaan?

 • 23.1.2019 at 17:09
  Permalink

  Oot täydellinen nainen. Nuo jotka sua haukkuu on itse ihan onnettomia ihmisiä se on selvää.

  Vastaa
  • 23.1.2019 at 20:26
   Permalink

   Kiitos Ihana! 😘
   xxx

   Vastaa
 • 23.1.2019 at 21:48
  Permalink

  Hei Jasmin! Miten te tapasitte sun miehen kanssa ja kauanko olette olleet nyt yhdessä? Etkö juuri ennen teidän suhdetta ollut sen australialaisen luona? Vai muistanko väärin? Oletteko te yhä muuten väleissä?

  Vastaa
 • 23.1.2019 at 23:24
  Permalink

  Teet aivan oikein, kun et kerro missä olet töissä jne.

  Anonyymeina räkyttäviä kusipäitä löytyy keskustelupalstoilta ja tunkevat itsensä blogiinkin kommentoimaan ja ei koskaan omalla oikealla nimellään. Raukkoja kun ovat.

  Näiden päätehtävä on kytätä ja yritää sabotoida julkkiksen elämää kaikin tavoin.

  Halveksittavia ihmisiä.

  Vastaa
 • 24.1.2019 at 09:43
  Permalink

  Paras tapa hallita näitä häiriköitä, on olla noteraamatta heitä lainkaan. Ainakaan ei kannata provosoitua. Paras tapa tietenkin on olla lukematta niitä lainkaan. Sen verran mitä olen seurannut esim. suomi24 keskusteluja, niin kyseessä on todennäköisesti vain muutama jostain kumman syystä katkeroitunut henkilö, jotka kannattaa suosiolla jättää ihan omaan arvoonsa.

  Vastaa
 • 24.1.2019 at 16:07
  Permalink

  Ei pidä sietää julkkistenkaan kaikkea. Lait ja säännöt koskevat kaikkia ja esimerkiksi mielenterveysongelmat eivät saa olla syy ja veruke lain noudattamatta jättämiseen ja vastuuseen joutumista.

  Julkkikset sietävät ihan liian paljon. Viranomaisten puoleen pitäisi kääntyä heti, kun stalkkaamista, vainoamista, perättömien juttujen levitystä ym.havaitsee.

  .

  Vastaa
 • 24.1.2019 at 16:19
  Permalink

  Olen eri mieltä kuin Peksi. Julkkistenkaan ei tarvitse sietää kaikkea. Stalkkerit ym. käräjille vaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *