No niin, täällä ollaan

Olen tosiaan ottanut etäisyyttä blogi- sekä somemaailmaan, mutta ne asiat eivät ole liittyneet parisuhteeseeni (kuten monet ovat arvailleet). Olen keskittynyt työhöni, jota rakastan ja siinä ohessa olen myös tutustunut itseeni paremmin.

Olen ollut nyt samalla firmalla töissä puolitoista vuotta ja olen ollut avopuolisoni kanssa yhdessä kahden ja puolen vuoden ajan… Olen ihminen, joka on tottunut vaihtuvuuteen kaiken suhteen, joten minua on ahdistanut jo kaikki tuo pysyvyyskin. En vain ole tottunut olemaan niin sanotusti paikallani kaiken suhteen, mutta älkää ymmärtäkö väärin! Yritän parhaani asian suhteen. Ennen olen vain pakannut laukkuni, jättänyt irtisanomiseni jne, ja sen jälkeen jatkanut matkaani tylsistymiseni takia.

Blogiani haluan jatkaa ja muutenkin kirjoittamista, koska tähän voin purkaa ajatuksiani. Avopuolisoni ei (kylläkään) tykkää bloggaamisestani, mutta eiköhän sitä jokaisella saa olla elämässään myös tällaisia asioita – asioita, joita toinen ei täysillä ymmärrä, mutta kunhan ne eivät satuta ketään, niin kaikki on ok..?

Jasmin xxx

No niin, täällä ollaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *