Yksinäisyyttä?

Itse olen maanantaista perjantaihin ihmisten kanssa aina tekemisissä töideni takia ja viime aikoina olen kuunnellut tosi monien ihmisten ajatuksia siitä, miten yksinäiset ihmiset ovat nyt vielä normaalia enemmän yksin. Se on todella surullista ja asiakkaiden kanssa jutellessa tulee monesti sellainen olo, että ainakin me muistamme heitä ja olemme heihin yhteydessä.

Olen onnekas siinä, että minulla on kuitenkin läheisiä ja rakkaita ihmisiä elämässäni, mutta mitä jos niin ei olisikaan? Maailmassa on todella paljon yksinäisiä ihmisiä ja se on todella surullista.

Se on oikea tragedia ja siksi itseäni ainakin ärsyttää lukea sellaisista ihmisistä, jotka valittavat kaikesta turhasta, kun ovat itse päättäneet jäädä yksin neljän seinän sisälle. Ilman mitään oikeaa syytä. Sitten ihmetellään sitä, mitä voi tehdä kotona useamman päivän ajan… Sitä voi ottaa vaikka kirjan käteen ja lukea, voi kirjoittaa, leipoa, tehdä ruokaa, virkata jotain tms.

Jos elämä liittyy someen, niin kyllähän niitä asioita voi tehdä myös kotoa käsin. Koen tällaiset asiat vain todellakin uskomattoman turhina ongelmina, kun ja jos ei voida esim. matkustaa jonnekin, niin koko maailma romahtaa.

Vaikka kaikki tällainen (nykytilanne) onkin kamalaa, niin ehkäpä se opettaa ihmisille sitä, mikä oikeasti on tärkeää. Toivottavasti ainakin.

Edit: Koska jotkut eivät ilmeisesti ole ymmärtäneet ajatusta postaukseni taustalla, niin selvitetäänpä hieman. Ymmärrän sen, ettei julkisilla paikoilla ole hyvä hengailla turhaan. Ymmärrän myös sen, että maalaisjärjellä pystyy hyvin tajuamaan, mikä on fiksua ja mikä ei. Sitä en ymmärrä, että ihmiset valittavat tekemisen puutteesta; kotona löytyy aina tehtävää ja kyllä sitä ulkoilla sekä liikkua voi. Vaikka salit tms. ovat kiinni ja on hyvä välttää ihmiskontakteja, ei se tarkoita sitä, että pitää istua/maata sohvalla tekemättä mitään. Ehkä olen itse vain luonteeltani sellainen, etten hingu täpötäysiin paikkoihin muutenkaan ja sen vuoksi en ymmärrä heitä, joille itsekseen oleminen ja kotona touhuaminen ovat jääneet täysin vieraiksi asioiksi. En käyttäydy edesvastuuttomasti muulloinkaan ja otan toiset huomioon ihan normaalistikin, siksi en ehkä tajua nyt tuota joidenkin täyttä järkytystä tilanteesta. Jokaisella on kuitenkin oikeus mielipiteeseensä, myös allekirjoittaneella. ✌🏼

Jasmin xxx

Yksinäisyyttä?

5 kommenttia “Yksinäisyyttä?

 • 22.3.2020 at 16:04
  Permalink

  Oletpa kaunis ja hyvä kun et oo unohtanut tätä sun blogia.

  Vastaa
 • 22.3.2020 at 16:28
  Permalink

  Älä huolehi, jotkut ei osaa aatella juuri tuolla maalaisjärjellä. On tottuneet stadi elämään ja pippaloihin. Nyt ne on paniikissa kun ei pääse niihin. Sinä olet fiksusti aatteleva ihminen muutoinkin niin toki sen huomaa tässäkin. Tsemit täältä.

  Vastaa
 • 24.3.2020 at 08:27
  Permalink

  Sinun kirjoituksesi oli hyvä ja asiallinen!

  Sääli, että aina löytyy joku tahallaan ja tarkoituksella väärin ymmärtäjä. Näillä tahallaan ja tarkoituksella väärin ymmärtäjillä on usein motiivina pelkkä kateus. Kun ei siellä omassa elämässä tapahdu mitään. Kukaan ei kehu kauniiksi, ei ole parisuhdetta, ei töitä jne.

  Kateelliset ja katkerat ihmiset purkavat omaa pahaa oloaan mm.keskustelupalstoilla.

  Suomessa sananvapaus tarkoittaa näköjään
  sitä että saa kiusata, herjata, kirjoittaa valheellisia tietoja kenenkään juuri puuttumatta.

  Vastaa
 • 25.3.2020 at 12:35
  Permalink

  Vaikka olet noinkin nuori vielä, kirjoitat harvinaisen kypsästi. Huomaa, että et ole ns.tynnyrissä kasvanut vaan olet maailmaakin nähnyt, kokemuksia kerännyt ja niistä kokemuksista saanut hyvät näkökulmat eri asioihin.

  Sinulla on kiva maanläheinen tyyli, et keekoile
  montaa sataa maksavien laukkujen, kenkien ym. turhanpäiväisyyksien kanssa somessa.

  Ei kaikki tarvitse olla bling blingiä, glamouria, luxusta ja kaikki eivät ole bling bling-glamour-luxus-ihmisiä. Onni muodostuu tavallisista ja arkisista asioista.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *