Kiirettä on pitänyt!

Moikka ja ihanaa tätä vuotta kaikille! Yritän taas olla hieman reippaampi myös tämän blogini suhteen ja kirjoitella teille useammin. Minua Instassa seuraavat tietävät kyllä viime aikojen kuulumiseni, mutta kaikki kun eivät siellä ole, niin kirjoittelen tänne vielä tällaisen tiivistelmän viime viikkojen ajalta.

Olimme jo pitkään puhuneet töissä siitä, että meidän pitäisi mennä porukalla viettämään iltaa ja ajankohdaksi meille sitten valikoitui 22.12.2018. Sopivasti joululomien alkuun ja juuri ennen aattoa. Meidän pikkujoulut sujuivat astetta kovemmissa merkeissä, sillä vietimme niitä Radissonissa Mustaschin ja Shiraz Lanen keikalla. Ilta oli ihan superihana ja seura todella hyvää! Kyllähän näiden työpaikan leidien kanssa viihtyy niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Joulu 2018… Joulunpyhinä kaksi asiaa olivat yli muiden: tarjoilut ja lepääminen. Olin tuttuun tapaan vastuussa suurimmasta osasta tarjoiluistamme, sekä minun ja mieheni, että myös äitini luona. Onhan se juuri sitä, mistä nautin! Ehkäpä joku pieni pitopalvelu -yritys olisi minulle sopiva juttu… Eihän sitä ikinä tiedä. Joulusta tiedän kuitenkin sen, että kaikki nauttivat ruoista sekä leivonnaisista ja se teki minut hyvin iloiseksi.

29.12. suuntasimme Jarmon (mieheni) sekä ystävämme/naapurimme Eeron kanssa Kärpät-HIFK -peliin hallille. Kuten olen useaan kertaan ennenkin todennut, olen aina tykännyt käydä katsomassa pelejä. Ja nimenomaan livenä hallilla – tv-peleissä ei yksinkertaisesti ole sitä samaa taikaa.

Pelin päätyttyä ja Kärppien voitettua jatkoimme iltaa Eeron luona. Hän valmisti meille herkullisen illallisen ja kaikki oli mielettömän hyvää! Etanoita alkuun ja hirveä sekä poroa pääruokana, NAM!

 

Uutta vuotta juhlistimme samalla porukalla naapurimme eli Eeron luona. Sain siis aloittaa tämän vuoden oman rakkaani kanssa ja samalla sen henkilön seurassa, jonka ansiosta olemme Jarmon kanssa tavanneetkin. Aika täydellistä ja sopiva aloitus uudelle vuodelle!

  

Koitelissa on aina kaunista ja viime viikonloppuna koko paikka oli kauniisti valaistu, siellä poikkesimme siis tietenkin. Alla olevat kuvat ovat mieheni ottamia. Kaunista, eikö?

Tämä viikko on ollut erittäin kiireinen töissä; on tullut paljon uusia asiakkaita ja sehän on vain saanut meidän tiimin puskemaan töitä kahta kovemmin! Nyt vain viikonlopun viettoon ja rentoutumaan, ihan parasta just nyt. Ihanaa weekendiä kaikille teillekin!

Jasmin xxx

Kiirettä on pitänyt!

6 kommenttia “Kiirettä on pitänyt!

 • 11.1.2019 at 19:11
  Permalink

  Hei Jasmin!
  Ja hyvää alkavaa vuotta!
  Lueskelin paljon (ja edelleenkin) blogiasi silloin kun asustit Englannissa, olisi mukava palata niihin tunnelmiin tb-tyyppisessä postauksessa! En tietenkään puhu nyt avioliitosta tai ex-miehestä, vaan yleisesti elämästä Englannissa, ihmisistä jne 🙂

  Vastaa
 • 13.1.2019 at 20:19
  Permalink

  Hei! Laitappas kuvaa taidonnäyteestä, esim. Kakku, leivos. Täytyy kestää, jos asiakas ei pidäkään tuotteistasi. Ensin hommaat hygienipassin, sitten tilat, missä työskentelet, kotona ei saa tehdä, laki kieltää.

  Vastaa
  • 14.1.2019 at 19:08
   Permalink

   Heips Katja ja kiitos, kun olet jo pitkään seurannut blogiani. 😍
   Kakkuja ja muita leivonnaisia löydät sekä täältä blogista (kuten toivottavasti muistat) että Instagram-tililtäni, tsekkaile ihmeessä myös vielä uudestaan nuo vanhemmat postaukseni.
   Hygieniapassi minulla on, joten ”check” ainakin sen asian suhteen. 😉
   Oikein ihanaa alkuvuotta sinulle!
   xxx

   Vastaa
   • 15.1.2019 at 16:12
    Permalink

    Kiitti kun vastasit. Ollu itellä vaikeita aikoja tässä niin en oo ollu kovin positiivinen viime aikoina.

    Vastaa
    • 15.1.2019 at 18:30
     Permalink

     Julkaisit tämän ”Katja” kirjoituksen, vaikka tiedät, että ei ole sama Katja

     Vastaa
     • 16.1.2019 at 07:12
      Permalink

      Tuota tuota, minulla ei ole tietoakaan siitä, ketkä ovat ”oikeita” Katjoja. En jaksa nähdä vaivaa sen eteen, että selvittäisin aina sen, kuka on se aito ja kuka ei ole. Minulla sattuu olemaan muutakin tekemistä, joten take it easy… Eivätkä nämä asiat muutenkaan ole sieltä vakavimmasta tai tärkeimmästä päästä (ainakin minulla on tärkeämpääkin tekemistä). Mukavaa päivää sinulle! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *