Miten olet muuttunut 10 vuodessa?

Miten aika rientääkään, mutta olemmeko me itse muuttuneet 10 vuodessa mihinkään..? Henkisesti kyllä, ainakin omalla kohdallani, mutta fyysisesti muutos onkin ollut paljon pienempi.

Viimeisen 10 vuoden aikana olen ennen kaikkea saanut itseeni lisää mielen, sielun ja sydämen viisautta, oppinut arvostamaan normaalia päivärytmiä sekä normaalia elämää, opetellut rakkauden oikeaa merkitystä ja oppinut myös kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäni.

Tarkoittaen sitä, että en enää pakota itseäni mihinkään, mikä ei tunnu hyvältä – samalla olen myös halunnut opetella joustamaan niiden rakkaimpieni takia. Olen löytänyt uutta intoa elämiseen ja olemiseen vakituisesta työstäni sekä sitä kautta olen saanut ihan superihania ihmisiä elämääni.

10 vuotta on kyllä myös pitkä aika… Viimeisen 10 vuoden aikana olen asunut Kreikassa, Englannissa sekä Australiassa. Olen ollut kihloissa ja lopettanut sen suhteen, olen mennyt Englannissa naimisiin ja jälleen kerran eronnut. Sitten kuljinkin puolentoista vuoden ajan edestakaisin Suomen ja Australian väliä silloisen miesystäväni takia… Luojan kiitos tajusin vihdoin palata kotiin Suomeen ja kotikaupunkiini Ouluun, koska siinä samalla löysin sen oikeasti ihanan rakkauden elämääni. Hyvät ja ”vanhat” ystäväni ovat yhä mukana elämässäni, äitini kanssa olemme nykyään vielä aiempaa paremmissa väleissä ja rakastan kotikaupunkiani Oulua entistä enemmän.

Paljon on siis mahtunut näihin 10 viime vuoteen, mutta en voisi olla kiitollisempi kaikista niistä kokemuksista, joita olen elämääni saanut. Enkä voi sanoin edes kuvailla sitä, miten paljon nuo kokemukset ovat opettaneet minua ihmisenä. ❤

Jasmin xxx

Miten olet muuttunut 10 vuodessa?

3 kommenttia “Miten olet muuttunut 10 vuodessa?

 • 16.1.2019 at 08:38
  Permalink

  Joskus siihen aikuistumiseen tarvitaan pitempi tie. Olet hieno esimerkki, että vaikeiden ja värikkäiden aikojen jälkeen voi ottaa elämänsä ns.omiin käsiinsä. Kasvaa, kypsyä ja aikuistua.
  Sisäinen rauha, taito nauttia tavallisista ja arkisista asioista syntyy noista kolmesta em. asiasta.

  Luonnonkaunis olet edelleenkin ja aika on kohdellut sinua hyvin.

  .

  Vastaa
  • 16.1.2019 at 18:33
   Permalink

   Oi suuri kiitos kauniista sanoistasi! Ihan supermukavaa tätä vuotta Sinulle ja kaikkea hyvää muutenkin. ❤
   xxx

   Vastaa
 • 10.2.2019 at 01:19
  Permalink

  Hei,
  katsoin sinua kuvia. Onko näin ettet ole ottanut täytteitä kasvoihisi. Ei ole paksuja huulia. Ihan vaan hämmästyin kun tuntuu kaikki julkkikset täytättävän kasvojaan. Mutta kaunis olet ja olethan sinä toki vielä nuori.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *